به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، سجاد موحد، مدیرعامل مرکز مالی ایران در آیین رونمایی از این سامانه گفت: مرکز مالی ایران در راستای رسالت خود در جهت کشف و آموزش نیروهای توانمند برای کار و همچنین تخصص گرایی در بازارهای مالی، سامانه بورس تلنت را با هدف شناسایی، توسعه و بهکارگیری استعدادها در گسترهی بازارهای مالی و به ویژه بازار سرمایه ایجاد کرده است.
موحد با بیان اینکه مرکز مالی ایران قصد دارد تا تمامی کارکنان و نیروهای شاغل در نهادهای مالی سطح کشور از جمله کارگزاریها، صندوقهای سرمایهگذاری، شرکتهای سرمایهگذاری، شرکتهای مدیریت سرمایه، تأمین سرمایهها و… از سطح کارشناسی تا مدیریت در بخش بورس تلنت مرکز مالی ایران مهارت و دانش تخصصی مورد نیاز خود را به بهترین نحو کسب کنند، گفت: فراهم کردن چنین بستری با هدف بهرهمندی افراد از موقعیتهای شغلی ممناسب با توانمندیهایشان در یک محیط امن در بازار سرمایه یک ضرورت انکارناپذیر بود.
مدیرعامل مرکز مالی ایران در ارتباط با جایگاه این سامانه که برای نخستین بار به صورت تخصصی در بازار سرمایه ایجاد شده است گفت: پلتفرم بورس تلنت سامانهای است که میتوان در کوتاهترین زمان ممکن، یک رزومه استاندارد و حرفهای در آن به دست آورد و همچنین رزومههای برتر توسط مرکز مالی ایران به ارکان مهم بازار سرمایه معرفی میشود. در بورس تلنت میتوان با شرکتهای برتر در این حوزه آشنا شد و آگاهانه برای آینده شغلی تصمیمگیری کرد؛ همچنین موقعیتهای شغلی متفاوت در بازارهای مالی و توانمندیهای موردنیاز برای دستیابی به این جایگاههای شغلی معرفی شده است تا کارجویان بتوانند با توسعه تواناییهای خود به موفقیت دست یابند.
وی یکی از اهداف بورس تلنت را شناسایی و توسعه استعداد خواند و برگزاری آزمونهای استاندارد و مورد تأیید مراکز معتبر جهانی را ابزارهای دسترسی به این مهم دانست. ازجمله آزمونهای بورس تلنت به آزمون شخصیت شناسی مایرز-بریگز (MBTI)، آزمون دیسک، آزمونهای توانایی ادراکی سوئیفت (موسسه Saville Assessment)، آزمون جامع توانایی ادراکی سیستم تست وین، آزمون هوش کسبوکار هوگان و آزمون شخصیت شناسی موج میتوان اشاره کرد.
مدیرعامل مرکز مالی ایران ادامه داد: ارزیابی دقیق مهارتها، توانمندیها، سازگاری سازمانی و شایستگیهای موردنیاز برای موفقیت در موقعیتهای شغلی نیز در کانونهای توسعه این مرکز و با همکاری موسسه دانشبنیان رسا (رشد سرمایه انسانی ایرانیان) صورت میپذیرد. تفاوت کانون توسعه و ارزیابی در این است که در کانونهای توسعه تلاش میشود با کمک منتورها و کوچهای حرفهای در هر یک از موقعیتهای شبیهسازیشده، بعد از تحلیل و بررسی نقاط قوت و ضعف مشارکتکننده، راهنماییهای لازم صورت گرفته و روشهای بهبود و یا توصیهنامه ارائه شود. تفاوت دیگر کانون ارزیابی و توسعه در این است که از کانون ارزیابی غالباً در زمان استخدام نیرو و از کانون توسعه جهت برنامهریزی برای توسعه فردی و سازمانی استفاده میشود.
علاقه مندان جهت آشنایی با این سامانه و استفاده از خدمات آن می توانند به نشانی boursetalent.ifc.ir مراجعه کنند.