به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، افشین وهاب زاده، سرپرست مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سامانه اینو برای ثبت ایدههای فناورانه در سال ۱۳۹۹ راه اندازی شده است و از ابتدای سال جدید تا کنون ۴۳ ایده جدید در سامانه اینو ثبت شده اند.
به گفته وی پس از تایید این ایدهها در شورای فناوری مرکز رشد و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، شرکتهای فناور کارهای لازم را برای تبدیل ایده به محصول انجام میدهند.
وی ادامه داد: تاکنون مجوز راه اندازی ده مرکز رشد در دانشگاه علوم پزشکی ایران صادر شده است و از این تعداد، چهار مرکز آغاز به کار کرده اند. بقیه هم در حال پیگیری هستند تا در آیندهای نزدیک راه اندازی شوند.
مراکز رشد در دانشکدههای فناوری نوین پزشکی، بهداشت و علوم رفتاری و سلامت روان و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران فعال هستند.
وی افزود: تسهیلات به شرکتهای فناور دانشگاه علوم پزشکی ایران از ۵۰ تا حدود ۲۵۰ میلیون تومان با سود ۴ درصد به این مجموعهها اختصاص پیدا میکند.
وی در پایان گفت: برخی از شرکتهای فناور اقدامات خوبی انجام دادهاند؛ اما کمبود اعتبار داشتند که با دریافت این تسهیلات، برخی از مشکلات مالی آنان برطرف شده اند.