به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، محمدکاظم رضوانی با بیان اینکه این فیلمها در هشت روز و در هر روز سه سانس اکران میشود افزود: به دلیل شرایط خاص کرونایی و لزوم رعایت فاصلهگذاری و دستورالعملهای بهداشتی، امسال تنها سینمای ونوس قم میزبان اکران این فیلمها خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه تمام هماهنگیهای لازم برای برگزاری منظم و همچنین با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی در استان انجام شدهاست، ادامه داد: با توجه به الزام فروش بلیت متناسب با ۳۰ درصد ظرفیت سالنهای سینمای ونوس، روزانه حدود ۸۰ تا ۹۰ نفر میتوانند اقدام به خرید بلیت و تماشای فیلمها کنند.
رئیس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم ادامه داد: در حال رایزنی برای اصلاح سانسهای اکران فیلم ها هستیم که در صورت کسب موافقت، تعداد سانسهای روزانه درقم از سه به ۶ سانس افزایش مییابد.
رضوانی اظهار داشت: قیمت بلیتهای این جشنواره درقم هنوز نهایی نشدهاست ولی با توجه به اینکه سینمای ونوس تنها سینمای ممتاز و باکیفیت بالای استان است، قیمت هر بلیت بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان خواهد بود.
وی گفت: شرایط ویژه کرونایی موجب شده تا متاسفانه برخلاف سالهای گذشته که امکان میزبانی از هنرمندان، فعالان و علاقهمندان سینما در اکرانهای فیلم های جشنواره در قم وجود داشت، امسال این موضوع میسر نیست.
رئیس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با بیان اینکه هیچ گونه سهمیه و یا بلیت فروشی حضوری در سینما وجود ندارد افزود: علاقهمندان برای خرید بلیت باید حتما از طریق سامانه فروش الکترونیکی بلیت که اطلاع رسانی شده، اقدام کنند.
رضوانی ادامه داد: در ورودی سینمای محل اکران فیلمهای فجر در قم، تست سریع کرونا، تب سنجی،استفاده از ماسک و سنجش اکسیژن انجام میشود ضمن اینکه ضدعفونی کردن مستمر سالن نیز در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: هر فرد با هر کد ملی میتواند چهار بلیت از طریق سامانه فروش الکترونیکی جشنواره خریداری کند.
طبق اعلام دبیر جشنواره فیلم فجر و بر اساس آرای داوران این دوره از جشنواره از میان ۵۷ فیلم سینمایی، ۱۶ فیلم در رشتههای مختلف را برای نامزدی در بخش سودای سیمرغ معرفی شدند.
«ابلق» به کارگردانی نرگس آبیار، «بی همه چیز» به کارگردان محسن قرایی، «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری، «تی تی» به کارگردانی آیدا پناهنده، « خط فرضی » به کارگردانی فرنوش صمدی، « رمانتیسم عماد و طوبا » به کارگردانی کاوه صباغزاده، «روزی روزگاری، آبادان» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ و همچنین «روشن» اثر سیدروحاله حجازی از جمله فیلم های راه یافته به بخش سودای این جشنواره است که در قم نیز اکران می شوند.
«زالاوا» اثر ارسلان امیری، «ستاره بازی» اثر هاتف علیمردانی، « شیشلیک » اثر محمدحسین مهدویان ،« گیجگاه » اثر عادل تبریزی، « مامان » اثر آرش انیسی ،« مصلحت » اثر حسین دارابی ،« منصور » اثر سیاوش سرمدی و «یدو» اثر مهدی جعفری از دیگر آثار بخش مسابقه جشنواره فجر است که این فیلم ها نیز در قم اکران می شود.
سینمای ونوس با ۳۰۰ صندلی، سینمای تربیت با ۵۰۰ صندلی، سینمای آیه با ۱۴۰ صندلی، سینمای آوینه با ۲۲۰ صندلی، سینمای شهر آفتاب با ۶۲۰ صندلی و سینمای کودک وابسته به کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان با ۲۰۰ صندلی، ۶ سینمای فعال استان قم به شمار میآید.
۱۲ آموزشگاه آزاد سینمایی با سطح آموزشی بسیار خوب نیز در قم فعالیت می کند. ضمن اینکه حدود ۵۰۰ هنرمند حرفه ای و متخصص در بخش های مختلف از جمله فیلمنامه نویسی، گریم، طراحی صحنه، کارگردانی، طراحی لباس، فیلمبرداری، صدابرداری و تدوین در این استان مرتبط با سینما مشغول فعالیت هستند.