تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
2

۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در قم تولید می شود

  • کد خبر : 9563
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰
۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در قم تولید می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه بیش از ۱۰ درصد از تخم‌مرغ کشور در قم تولید می‌شود گفت: میزان مصرف روزانه استان قم ۴۰ تن است ولی بیش از ۲۵۰ تن تولید تخم‌مرغ وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، عباس پورمیدانی با اشاره به آخرین وضعیت دامداری و تولید مرغ و تخم‌مرغ در استان اظهار داشت: قم از سال‌های گذشته بارانداز دام در کشور بوده است، یعنی علاوه بر تولید و پروار دام در موضوع خریدوفروش نیز بسیار رونق و شهره کشوری دارد و از نظر گوشت قرمز و سفید، تخم‌مرغ و شیر چند برابر شاخص سرانه در قم تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰ درصد از تخم‌مرغ کشور در قم تولید می‌شود ابراز کرد: این در حالی است که میزان مصرف روزانه استان قم ۴۰ تن است که بیش از ۲۵۰ تن تولید تخم‌مرغ وجود دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم عنوان کرد: سالانه ۳۸ هزار تن گوشت قرمز و ۳۸ هزار تن گوشت مرغ در قم تولید می‌شود که بیش از سرانه مصرف قم است و اکثر تولیدات به خارج از قم صادر می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه شش مجتمع دامپروری در قم فعال بوده که شامل ۲ هزار واحد دامی بوده است، عنوان کرد: برترین مجتمع دامپروری کشور با بیش از ۸۰۰ واحد فعال در دام شهر قم قرار دارد، دامشهر محیطی وسیع برای پرورش دام و پروار و خریدوفروش دام است و قیمت‌گذاری یونجه و دام کشور در دامشهر قم اتفاق می‌افتد.

پورمیدانی وضعیت استان قم در زمینه شیلات را موردتوجه قرار داد و افزود: قم در شیلات نیز ظرفیت مهمی به شمار می‌رود که نخستین و بهترین تولیدکننده خاویار در قم فعال است که از ۲۰ سال قبل فعالیت خود را شروع‌شده و محصول این تولیدکننده قبل از تولید توسط کشورهای اروپایی پیش‌خرید می‌شود و سال قبل ۲۰۰ کیلو خاویار از قم به آلمان صادرشده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم ادامه داد: آب قمرود از نظر استانداردهای زراعی کاربرد باغی ندارد اما به لحاظ پرورش آبزیان بهره بهره‌وری و اثربخشی بالایی دارد، در حال حاضر نیز شش واحد تولیدی ماهی خاویاری در قم فعال است.

وی با بیان اینکه چهار واحد پرورش ماهی در دست راه‌اندازی است و به‌زودی در تولید گوشت و خاویار ۵ برابر میزان فعلی می‌شود که ظرفیت خوبی از جهت اقتصادی است یادآور شد: ما می‌توانیم از نظر تولید و فرآوری ماهی تیلاپیلا نیز به رشد خوبی دست یابیم.

پورمیدانی اظهار داشت: قم از نظر مقدار تولید محصولات زراعی و باغی محدود است اما از نظر عملکرد و استفاده از نهاده پایه کشاورزان پیشرویی داریم.

 

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=9563
  • ارسال توسط :
  • 98 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در قم تولید می شود بسته هستند
محل قرار گیری تبلیغات شما

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.

برچسب ها