ثبت نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش تا ۱۹ اسفند تمدید شد
مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید ثبت نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال ۱۴۰۱ تا ۱۹ اسفند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، علیرضا کریمیان با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۳۵۰ هزار داوطلب در آزمون مذکور ثبت نام کردند، گفت: مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال ۱۴۰۱ از روز چهارشنبه ۱۰ اسفند آغاز شد و تا امروز سهشنبه ۱۶ اسفند ماه ادامه داشته و با توجه به اعلام وزارت آموزش و پرورش، فرصت ثبت نام تا روز جمعه ۱۹ اسفند تمدید شد.
مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تأکید کرد: داوطلبان ابتدا اطلاعیه اصلاحات دفترچه راهنمای ثبت نام را که در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است بهطور کامل مطالعه کرده و با دقت و توجه کافی در درج مشخصات و تمامی اطلاعات لازم دیگر اقدام به ثبت نام کنند. تمدید ثبت نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش تا ۱۹ اسفند
وی افزود: با توجه به اصلاحات انجام شده در دفترچه ثبت نام امکان ویرایش اطلاعات برای آن دسته از متقاضیانی که قبلاً نسبت به ثبت نام اقدام کردهاند، فراهم شده و متقاضیان در صورت تمایل میتوانند نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایند.
مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: کارت شرکت در این آزمون از روز سهشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ در درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد و آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در روز جمعه مورخ ۸ اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در تهران و با توجه به آمار شرکتکنندگان حسب مورد در مراکز استانها برگزار خواهد شد.