تاریخ : سه شنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 3 December , 2024
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
1

افتتاح و کلنگ زنی ‌هزار و ۱۷۹ پروژه‌ با ۵۶ هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان اعتبار طی هفته دولت در همدان /بررسی ثبت جهانی هگمتانه

  • کد خبر : 10346
  • ۰۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۹:۱۸
افتتاح و کلنگ زنی ‌هزار و ۱۷۹ پروژه‌ با ۵۶ هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان اعتبار طی هفته دولت در همدان /بررسی ثبت جهانی هگمتانه
استاندار همدان گفت: یک‌هزار و ۱۷۹ پروژه‌ با ۵۶ هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان اعتبار طی هفته دولت افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری سلام بازار،علیرضا قاسمی‌فرزاد  در نشست خبری به مناسبت هفته دولت اظهار کرد: دولت مردمی ایران قوی طی دو سال اخیر توانسته با غلبه بر مشکلات در جهت تثبیت موقعیت‌ها و بهتر شدن وضعیت امور حرکت کند و شتابان در عرصه‌های مختلف رو به جلو باشد.

وی با بیان اینکه ایران امروز در عرصه‌های دیپلماسی و مراوده با کشورهای همسایه توفیقات خوبی داشته که امیدواریم روز به روز تقویت شود گفت: خوشبختانه در حوزه علم و کسب جایگاه‌های علمی و صنعتی و تولید دانش روز توفیقات خوبی حاصل شده است.

استاندار همدان با بیان اینکه در حوزه اقتصادی نیز دولت تلاش کرده ثبات در بازار و در عرصه‌های مختلف محقق شود که در استان نیز شاهد اتفاقات خوبی بودیم افزود: در هفته دولت با تلاش‌ بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، گردشگری و خدمات یک‌هزار و ۴ پروژه افتتاح و بهره‌برداری می‌شود.

وی سهم پروژه‌های هفته دولت در شهرستان همدان را ۱۴۶ پروژه عنوان کرد و افزود: در شهرستان ملایر ۲۵۴، تویسرکان ۶۵، اسدآباد ۸۸ ، بهار ۷۳، کبودراهنگ ۱۰۴، رزن ۱۱۳ و درگزین ۵۸ پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه ۱۶ هزار و ۵۵۵ میلیارد تومان اعتبار پروژه‌های قابل افتتاح هفته دولت در استان است عنوان کرد: ۱۷۵ پروژه با ۳۹ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان نیز در این هفته کلنگ‌زنی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یک‌هزار و ۱۷۹ پروژه‌ با ۵۶ هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان اعتبار طی هفته دولت افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود گفت: بیش از ۲ هزار و ۹۱۰ پروژه با ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مجموع پروژه‌های استان طی چهار مناسبت هفته دولت و دهه فجر در دو سال اخیر بوده است.

استاندار همدان با بیان اینکه پروژه تامین آب از سد تالوار مهمترین اقدام طی این دو سال در استان بوده است افزود: در حال حاضر ایستگاه پمپاژ و تصفیه‌خانه انتقال آب سد تالوار تکمیل شده و تابلو برق‌ها هم تایید شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از یک‌هزار لیتر در ثانیه آب از تالوار به استان منتقل می‌شود گفت: طی دو هفته آینده این میزان به یک‌هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه می‌رسد و تا پایان تابستان به یک‌هزار و ۸۰۰ لیتر افزایش می‌یابد.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به افزایش مصرف آب در استان افزود:‌ سال گذشته ۲ هزار و در اوج گرما ۲ هزار و ۵۰ لیتر بر ثانیه آب در استان مصرف می‌شد که امسال به ۲ هزار و ۳۵۰ لیتر در ثانیه افزایش یافته که می‌طلبد مردم استان صرفه‌جویی لازم را داشته باشند.

ضرورت صرفه‌جویی مصرف آب در همدان

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۳۵۰ لیتر در ثانیه آب در استان تامین می‌شود و بیش از ۷.۵ میلیون متر مکعب ذخیره آب داریم که باز هم تاکید می‌کنم مصرفه جویی شود تا مشکلی در تامین ایجاد نشود.

استاندار همدان با بیان اینکه در حوزه ساخت مسکن نهضت ملی در ۲۸ شهر استان زمین تامین شده است گفت: سال گذشته مقدمات تامین زمین برای شهر همدان انجام و خردادماه ۱۱ هزار واحد در کوی پرواز برای این منظور اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه ایجاد شهرک جدید «اکباتانا» نیز در دستور کار قرار گرفته است افزود: مصوبات سفر ریاست جمهوری نیز بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان بوده که برای پروژه‌های مهمی مانند تکمیل بیمارستان اکباتان، مرکز جامع سرطان و چهارخطه کردن راه همدان ـ علیصدر، ایستگاه راه آهن همدان و کنارگذر غربی لحاظ می‌شود.

آغاز ارزیابی یونسکو برای ثبت جهانی هگمتانه از فردا در همدان

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه طرح جامع شهر همدان بعد از ۶ سال بلاتکلیفی به سرانجام رسید گفت: در روزهای آینده شاهد بررسی ثبت جهانی هگمتانه خواهیم بود که کارشناس یونسکو از فردا در همدان مستقر می‌شود تا به بررسی موضوع بپردازد.

وی در ادامه با بیان اینکه پیگیری خوبی در خصوص متمرکز شدن صدور پروانه ساختمانی انجام شده عنوان کرد: برای تامین آب شرب ۱۶۰ روستا تفاهمنامه‌ای با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) انجام شده و قرار است تا پایان سال انجام شود و به ۲۰۰ روستا نیز طی سه سال آبرسانی شود.

استاندار همدان با بیان اینکه در حوزه اقتصادی ۹ فرصت سرمایه‌گذاری در سامانه سرمایه‌گذاری خارجی انجام شده و شروع مطالعات ۱۲ فرصت دیگر در دستور کار است گفت: راه‌اندازی سامانه «کار اینجا» به منظور ارتباط بی‌واسطه کارجویان با کارفرمایان از دیگر اقدامات است.

 پرداخت ۱۳۶۴ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۶

وی با اشاره به ساماندهی بازار اجاره‌بها از راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند نظارت بر بازار، ایجاد بازارچه محصولات کشاورزی به صورت مستقیم از مزرعه تا سفره، تحقق ۴۶ درصدی تعهد اشتغال، اجرای کالابرگ الکترونیک، پرداخت یک‌هزار و ۳۶۴ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۶ به متقاضیان خبر داد که ۳۰ میلیارد تومان به خبرنگاران اعطا شده است.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به تشکیل جلسات بررسی شهرک جدید خورشیدی و تعیین زمین پیشنهادی ۶۰۰ هکتاری برای این منظور گفت: ۱۵۲ واحد تولیدی راکد طی سال گذشته و امسال نیز احیا شده‌اند.

وی با اشاره به تحقق تعهد ۱۱۰ درصدی اشتغال در سال گذشته افزود: تصویب و جذب ۱۰۷.۸ میلیون دلار سرمایه‌گذار خارجی برای هشت پروژه، تشکیل ستاد دانش‌بنیان و کسب رتبه برتر در این حوزه، افزایش ۴۳ درصد صادرات از کمرگ به مبلغ ۹۵ میلیون دلار، ایجاد و توسعه زنجیره ارزش در استان و افزایش ارزش افزوده از دیگر اقدامات بوده است.

استاندار همدان با اشاره به مشکل تامین خوراک پتروشیمی هگمتانه گفت: این مجموعه خوراک مصوب ندارد و جزو مجموعه‌هایی است که خود باید خوراک تامین کند اما با پیگیری‌ها مقادیری تامین شده و درصددیم از طریق سرمایه‌گذار و ورود شرکت‌های بزرگ  خوراک پتروشیمی را ثابت تامین کنیم و این شرکت‌ها نیز درصدی در سود مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه مشکل شرکت کیوان نیز از طریق کشور و مراجع قضایی پیگیری می‌شود افزود: مالک برای راه‌اندازی این کارخانه عزم جدی ندارد و پیگیریم از طریق کشور این مشکل حل شوند.

قاسمی‌فرزاد در خصوص ضرورت ساماندهی پل‌های عابرپیاده نیز اظهار کرد: این مسئله به حوزه مدیریت شهری برمی‌گردد و ما نیز مطالباتی داشتیم که این مشکل حل شود، البته توضیحات آنها این است از طریق پیمانکار صرفه اقتصادی نداشته یا کار در شرف انجام است.

پل‌های عابرپیاده ساماندهی می‌شوند

وی در ادامه سخنانش بیان کرد: گویا موضوع در حال پیگیری است و به معاون عمرانی نیز تاکید داشتیم پیگیری کنند.

معاون عمرانی استاندار همدان نیز در این خصوص اظهار کرد: مکانیزه کردن و نگهداری پل‌های عابر پیاده مورد توجه است و به عنوان تکلیف برعهده شهرداری محول شده است.

فرزاد تیموری با تاکید به اینکه خوشبختانه در بودجه امسال شهرداری منابع مالی برای پل‌های عابر پیاده تعریف شده است گفت: طبق آخرین اطلاعات کار در حال مناقصه است تا پیمانکاران تعیین شوند و بهره‌برداری صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه این پل‌ها باید دائم نگهداری شوند تا مورد سرقت و سوء استفاده قرار نگیرند تاکید کرد:‌ برای این منظور راهکاری تعریف شده که شهرداری مورد توجه قرار دهد، از آنجا که هر روز شاهد افزایش ترافیک شهری و ورود خودروهای جدید به همدان هستیم باید موضوع پل‌های عابرپیاده جدی پیگیری و اجرایی شود.

استاندار همدان در ادامه در خصوص پرداخت به موقع طلب گندمکاران استان بیان کرد: تلاش جهاد کشاورزی و سیستم مالی کشور این است که بدهی گندمکاران پرداخت شود، چند روز پیش مبالغی پرداخت شد و مبالغی هم به سرعت پرداخت می‌شود.

رشد ۳۳ درصدی خرید گندم در همدان

معاون اقتصادی استاندار نیز در این خصوص اظهار کرد: تاکنون ۴۰۶ هزار تن گندم در استان خریداری شده که نسبت به سال گذشته ۳۳ درصد رشد را نشان می‌دهد.

سید مجتبی حسینی با بیان اینکه مطالبات گندمکاران ۷ هزار میلیارد تومان است که بخشی پرداخت شده و مابقی در حال پیگیری است گفت: البته همدان جزو استان‌هایی است که برداشت گندم در آن به نسبت استان‌های دیگر دیرتر اتفاق افتاده است.

 استاندار همدان در ادامه در خصوص پروازهای همدان بیان کرد: سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه پرواز کیش و مشهد انجام شد اما به خاطر عدم استقبال و نامنظمی خدمات شرکت‌ها خوب پیش نرفت اما باید چاره‌ای اساسی بیاندیشیم و در این خصوص با سرمایه‌گذارانی صحبت شده که همدان ایرلاین داشته باشد و کارها در حال انجام است.

راه‌اندازی خط پروازی عتبات در همدان

وی با اشاره به اینکه مذاکراتی با ایران ایر داشتیم تا پروازهایی را در حوزه عتبات به  همدان اختصاص دهند افزود: تلاش می‌کنیم برای پروازهای عتبات خط پروازی ایجاد کنیم که قول راه‌اندازی آن را داده‌اند.

معاون عمرانی استاندار همدان نیز در خصوص سوال خبرنگاران مبنی روند چهارخطه کردن راه علیصدر، گل تپه و همدان با هدف کاهش تصادفات اظهار کرد: از محل اعتبارات ریاست جمهوری ۳۰۰ میلیارد تومان برای این منظور در نظر گرفته شده که ۵۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

تیموری گفت: کار در حال انجام است تا ۱۲ کیلومتر فاز اول انجام شده و مابقی ۳۲.۵ کیلومتر نیز باید با تامین اعتبار انجام شود‌.

استاندار همدان هم خاطرنشان کرد: ۹۰۰ میلیارد تومان برای ۳۲.۵ کیلومتر در نظر گرفته شده که ۳۰۰ میلیارد تومان از محل سفر ریاست جمهوری تخصیص می‌یابد.

منعی برای حضور افراد در هیات اندیشه‌ورز استان نیست

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان نیز در خصوص این سئوال که هیات اندیشه‌ورز بر چه اساسی انتخاب می‌شود و چرا اغلب اعضای آن از کارمندان استانداری هستند؟ گفت: مجموعه هیات اندیشه‌ورز استان برگزیدگان دستگاه‌های مختلف و گروه‌های مردمی و جهادی هستند و اگر تعدادی هم از همکاران ما در این هیات حضور دارند از بعد هماهنگی‌ها بیشتر بین دستگاه‌هاست.

حسن رضانیا بیان کرد: اکثر اعضای هیات اندیشه‌ورز خصوصا جوان از گروه‌های مردمی و تخصصی و از صاحبان فکر و اندیشه است.

 استاندار همدان نیز عنوان کرد: قریب به ۴۰۰ نفر در سطح استان جمع شدند و در این مجموعه در قالب کمیسیون‌های مختلف با روسای مختلف جلساتی برگزار می‌کنند و هیچ مانع و ممنوعیتی نیست افرادی که به این مجموعه با توجه به شرایط تخصصی و تحصیلی اضافه شوند.

معاون عمرانی استاندار در خصوص پروژه پرواز نیز عنوان کرد: پروژه ۱۱ هزار واحدی کوی پرواز ابرپروژه مسکن استان است و کار در این حوزه آغاز شده و پیشرفت بسیار خوبی دارد.

تیموری با اشاره به اینکه معرفی متقاضیان  این مسکن به بانک‌ها انجام شده و آنها باید واریز وجه را به موقع انجام دهند تا کار به خوبی پیش رود تاکید کرد: قرار است ۵۵۰ میلیون تومان به هر واحد تسهیلات اعطا شود.

 معاون اقتصادی استاندار همدان در خصوص ضرورت توجه به سختی کار کارگران کارخانجات، با توجه به اینکه تعدادی از آنها به علت فشار کار دچار مشکلاتی می‌شوند که بعد از چند ماه  ترجیح می‌دهند کار را رها کرده و فعالیتی در این واحدها به علت عدم توجه کارفرمایان نداشته باشند اظهار کرد: حق و حقوق کار ناظر بر قانون است و بیشتر از آن را نمی‌توان از کارفرما مطالبه داشت.

حسینی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های استاندار و تاکیدی که در جلسات دارد، حفظ حقوق کارگر و کارفرماست ادامه داد: یکی از هدف‌های سامانه “کار اینجا” ثبت سوابق ورود به کار کارگر در مجموعه کارفرمایی است و چنانچه شغلی مشمول سختی کار باشد اداره کار باید با بازرسی دوره‌ای این کار را رصد کند تا کارگران از این امکان بهره‌مند شوند.

استاندار همدان نیز در این خصوص اظهار کرد:‌ اگر شغلی در زمره مشاغل سخت و زیان‌آور باشد طبق قانون باید در مورد آن رفتار شود اما ممکن است در برخی مشاغل افرادی توان کارهایی را نداشته باشند و موارد استثنایی باشد که با مراجعه به کارفرما بخواهد جابه‌جایی داشته باشد و از طریق ما نیز قابل پیگیری است.

 معاون اقتصادی استاندار در خصوص علت تاخیر در پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج  نیز گفت: منابع بانک‌ها محدود است و با توجه به محدودیتی که اخیرا لحاظ شده بانک‌ها نمی‌توانند از بانک مرکزی استقراض کنند و به همین خاطر ضرباهنگ تسهیلات کمی کند پیش می‌رود.

 حسینی با بیان اینکه در استان همدان با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته تعدادی از پرونده‌ها در پرداخت تسهیلات به صفر رسیده است اضافه کرد: با توجه به کثرت پرونده‌ها روند کند است اما بانک‌ها مکلفند بعد از ۲۰ روز از تشکیل پرونده اقدام به پرداخت تسهیلات کنند.

وی در مورد نرخ اشتغال نیز گفت: نرخ اشتغال متناسب با مشارکت است، مشارکت ما سال گذشته رشد ۲.۵ درصدی داشته و نرخ اشتغال هم نسبت به جمعیت فعال ۳ دهم رشد داشته است.

احتمال حضور رئیس جمهور طی هفته دولت در همدان

معاون عمرانی استاندار همدان در ادامه در خصوص پروژه‌های مهم استان از اعتبارات سفر ریاست جمهوری به همدان سخن گفت و افزود: بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبارت عمرانی سفر بود که از سه بخش تامین می‌شود و خوشبختانه پروژه‌هایی که در سفر تعریف شد، بسیار تاثیرگذار بوده که می‌توان به چهارخطه کردن راه علیصدر اشاره کرد.

تیموری با بیان اینکه ۴۰۰ میلیارد تومان نیز برای کنارگذر غربی تعریف شده که ۱۸.۵ کیلومتر احداث شده و هشت کیلومتر باقی مانده در حال توافق با مالکین است گفت:‌ بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از اعتبارات سفر به خاطر پیشرفت خوب پروژه‌ها تخصیص یافته و دنبال این هستیم تخصیص‌ بیشتری صورت گیرد.

وی در خصوص قطار سریع‌السیر همدان نیز بیان کرد: اعتبار  این پروژه تعریف شده و سه خط در کشور برای این منظور تعریف شده که یک خط راه آهن همدان به تهران است و از سوی وزارت راه پیگیری می‌شود.

استاندار همدان نیز در خصوص گمانه‌زنی‌ها برای حضور رئیس جمهور طی هفته دولت در همدان گفت: دومین سفر ریاست جمهوری متناسب با پیشرفت پروژه‌ها در استان‌ها انجام می‌شود و باید ۵۰ درصد پروژه‌های سفر اول همراه با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت باشد تا این حضور بار دیگر رخ دهد اما ما دو پروژه بزرگ انتقال آب از سد تالوار و بهره‌برداری رسمی از بیمارستان اکباتان را داریم و پیشنهاد دادیم با حضور رئیس جمهور انجام شود.

بیمارستان اکباتان بیمارستان تخصصی کودکان می‌شود

وی خاطرنشان کرد: با توجه به توافقات صورت گرفته قرار است بیمارستان اکباتان بیمارستان تخصصی کودکان شود و با توجه به واگذاری دستگاه‌ها آماده خدمات می‌شود و مانعی برای آن وجود ندارد اما درصددیم افتتاح رسمی با حضور رئیس باشد.

استاندار همدان در پاسخ به اینکه گفته می‌شود شما مخالف جشنواره تئاتر کودک در همدان هستید، آیا این موضوع را تایید می‌کنید؟ گفت: به شدت این موضوع را تکذیب می‌کنم، مباحث اعتبارات مشخصا به وزارت ارشاد مربوط است و اعتبار مشخصی در مورد ماموریت دستگاه‌ها به ما اختصاص نمی‌دهند.

چه کسی گفته مخالف جشنواره تئاتر هستیم؟

وی با بیان اینکه مباحث نمایش، همایش، کنگره و جشنواره به دستگاه مربوطه برمی‌گردد ادامه داد: در مورد جشنواره می‌گویند شما هم اعتبار بدهید و ما می‌توانیم با مشارکت بخش خصوصی کار را پیش ببریم اما اینکه تکلیف باشد چنین نیست و ظاهرا تکلیف شده است.

قاسمی‌فرزاد با اشاره اینکه در مورد جشنواره امسال نیز ما اعلام کردیم تغذیه و اسکان را می‌پذیریم و غیر از آن چیزی هم ندارد افزود: ما برای جشنواره مخالفت نکردیم اما گویا اشکالاتی در بخش دارد و می‌خواهند به گردن ما بیاندازند.

وی با بیان اینکه قرار است جلسه‌ای با وزیر ارشاد داشته باشیم و موارد حل شود و این موضوعات مطرح شده هم در سطوح پایین است گفت: در خصوص هزینه غذای حجاج هم این مشکل بود اما تعهد دادیم و انجام شد البته کسی که به زیارت می رود، خود باید هزینه را پرداخت کند و ردیف اعتباری در استان برای این موارد نیست.

 استاندار همدان در پاسخ به وضعیت پیش ثبت نام انتخابات نمایندگی مجلس در استان گفت: یک هزار و ۱۲۴ نفر در استان کاندیدای نمایندگی مجلس شدند و ثبت‌نام کردند.

هیچگاه درب استانداری را برای صحبت جریان‌های مختلف نبستیم

وی با اشاره به اینکه با جریان خاصی هم تعامل نداریم و هیچگاه در استانداری را برای صحبت جریان‌های مختلف نبستیم افزود: برخی جریان‌ها درخواست جلسه داشتند و آمدند و صحبت کردیم.

وی عنوان کرد؛ هدف ما در انتخابات تقویت مشارکت است و هیچگاه جداسازی بین جناح‌ها و گروه‌هت نداشتیم چند ماه فرصت برای انتخابات باقی مانده و باز هم دعوت می‌کنیم تا جناح‌ها برای بیان نظرات حضور یابند.

 قاسمی فرزاد در خصوص اینکه برای حل مشکلات معیشتی مردم همدان چه اقدامی صورت گرفته است با توجه به اینکه شاهد افزایش مواردی مانند زباله‌گردی هستیم گفت: در مورد آسیب‌های اجتماعی فرهنگ تفکیک زباله را از مبدا باید داشته باشیم، چون وقتی اشیای قیمتی در زباله وجود دارد، افرادی آن را تفکیک می کنند.

وی با بیان اینکه امروز تفکیک زباله تبدیل به شغل شده و اینطور نیست زباله‌گرد دنبال غذا از سطل‌ آشغال باشد، بیان کرد:‌ گرانی تنها مختص استان و یا کشور ما نیست و گرانی نظیر سوخت، برق و… در کشورهای اروپایی هم وجود دارد، هر چند در تلاش برای کاهش مشکلات هستیم.

استاندار همدان با اشاره به اینکه دولت به دنبال این است نرخ ارز و کالا را تثبیت و جلوی تورم را بگیرد گفت: در استان نیز مواردی مانند کنترل بازار و رفع کمبود مواد خوراکی مانند گوشت، برنج و روغن و … انجام شده است.

وی با بیان اینکه طی ایامی در برخی از استانها کمبود اقلام ضروری داشتیم اما استان همدان با چنین مشکلاتی مواجه نشدیم افزود:‌ امروز خوشبختانه میزان جوجه‌ریزی در همدان بالای سه میلیون است.

معاون اقتصادی استاندار همدان نیز با بیان اینکه در حوزه مهار تورم برش استانی نمی‌توان متصور شد و متاثر از سیاست کشور است اما آنچه در استان سعی شده جلوی تعدد و تنوع قیمت گرفته شود گفت: سامانه ناظر در استان متاثر از این سیاست راه‌اندازی شده است.

حسینی بیان کرد: در این سامانه همه کالاهای ۴۹ اتحادیه شهر ثبت شده و مردم می‌توانند قیمت‌ها را با آن مقایسه و اگر مغایرتی داشت از طریق همان سامانه ثبت شکایت کنند.

استاندار همدان در ادامه از آمادگی استان برای میزبانی از زائران اربعین حسینی خبر داد و افزود: ۱۵۰ موکب در استان برای پذیرایی از زوار اربعین راه‌اندازی شده که ۶۵ موکب در مسیر رفت و برگشت است.

وی خاطرنشان کرد: عاشقان حسینی استان ۲۷ موکب را نیز در کربلا و در مسیر زائران راه‌اندازی کردند.

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=10346
محل قرار گیری تبلیغات شما

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها