تاریخ : جمعه, ۱۴ دی , ۱۴۰۳ Friday, 3 January , 2025
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
2

 راه اندازی دبیرخانه شهر ملی انگشتر به‌زودی / ناحیه صنفی شهر عقیق قم نیازمند تخصیص زمین

  • کد خبر : 10513
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۱
 راه اندازی دبیرخانه شهر ملی انگشتر به‌زودی / ناحیه صنفی شهر عقیق قم نیازمند تخصیص زمین
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی قم گفت: احداث ناحیه صنفی شهر عقیق این استان نیازمند تخصیص زمین است.

 به گزارش پایگاه خبری سلام بازار،علیرضا ارجمندی اظهار داشت: ایجاد ناحیه صنفی شهر عقیق در قم تصویب اما هنوز زمین لازم برای احداث آن مشخص نشده‌است و ما جای خوبی در ابتدای عوارضی آزادراه قم به تهران را لازم داریم.

وی بیان کرد: طبق آخرین رایزنی‌ها با مسئولین ذیربط پیشنهاد شد زمین مورد نیاز ناحیه صنعتی شهر عقیق قم در کنار بهشت معصومه(س) جانمایی شود ولی جای بهتری برای احداث آن می‌خواهیم.

وی افزود: نیازمند به مکانی مناسب در عوارضی قم به تهران هستیم و موضوع زمین فعلا در کش و قوس است و ما زمین‌هایی که معرفی می‌شود را نمی‌پسندیم و امیدواریم بزودی به جمع‌بندی لازم برسیم.

ارجمندی ابراز داشت: قم به عنوان شهر ملی انگشتر معروف است و ایجاد ناحیه صنفی عقیق می‌تواند اقدام بزرگی برای معرفی بیشتر این جاذبه صنایع دستی قم باشد.

وی یادآور شد که دبیرخانه شهر ملی انگشتر نیز به‌زودی در اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم ایجاد می‌شود.

وی در مورد مبلغ تخصیص یافته از مصوبات سفر دی ماه ۱۴۰۰ رئیس جمهور به قم در زمینه میراث فرهنگی گفت: ۶۰ میلیارد تومان در این زمینه مصوب شد که ۲۰ میلیارد تومان آن جذب شده و در طرح‌هایی چون بهسازی بازار کهنه قم مورد استفاده قرار گرفته‌است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم افزود: ایجاد سایت موزه قلی درویش و موزه قم از جمله ۲ طرح مهم است که سعی داریم جذب بودجه برای آن ها را در دوم سفر رئیس جمهور به قم بگنجانیم.

محوطه قلی درویش درحاشیه جنوبی شهر قم، ابتدای بزرگراه قم ، جمکران در کیلومتر نخست جاده قدیم قم ، کاشان واقع شده‌.وسعت محوطه بیش از ۱۰۰ هکتار بوده که حدود ۳۰ هکتار آن، به شکل مسطح برجای مانده‌است.

کاوش های باستان شناسی در تپه تاریخی قلی درویش نشانگر نشیمنگاهی در منطقه قم مربوط به هزاره چهارم پیش از میلاد است.تاکنون هفت فصل کاوش در محوطه قلی درویش صورت گرفته و در این کاوشها از متخصصان علوم مختلف چون استخوان شناس، گیاه شناس، زمین شناس و نقشه بردار استفاده شده‌است.

ر

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=10513
محل قرار گیری تبلیغات شما

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها