به گزارش پایگاه خبری سلام بازار.حنیف نیا با بیان این مطلب، که ۸۵ درصد جوانان به دلیل تغییرات هورمونی در معرض جوش صورت هستند، گفت: عوامل مختلفی از جمله استعداد ژنتیکی، مصرف چربی و سرخ کردنی و همچنین مصرف زیاد شیرینی جات در بعضی از جوانها، باعث جوش صورت میشود.
وی ادامه داد: بروز جوش در سنین ۱۰ الی ۱۲ سالگی امری عادی است، اما در کودکان زیر ۸ سال طبیعی نیست و باید این کودکان از نظر هورمونی چک شوند. او درآوردن جوشها، حتی نوع چرکی آن را، کار اشتباهی دانست؛ زیرا با فشار دادن جوش و ایجاد ضربه، کیستی ایجاد میشود که مکرراً از چربی پر میشود.
این متخصص پوست، در خصوص انواع لیزرهای لایه بردار گفت: دسته اول لیزرهای غیر تخریبی هستند که فرد سریع خوب میشود، اما اشکال این است که درمان، به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارد. دسته دوم لیزرهای لایه بردار، لیزرهای تخریبی هستند: که قسمتی از پوست تخریب میشود و پس از آن، پوست را وادار به ترمیم میکنند.
حنیف نیا در پاسخ به این سوال که آیا واقعاً جای جوش به طور کامل از بین میرود، گفت: خیر، جای جوش هرگز به طور کامل از بین نمیرود، در این خصوص درمان به موقع، همراه با مراقبتهای درست از اهمیت ویژهای برخوردار است.
برنامه ضربان همه روز از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۶ از شبکه سلامت سیما پخش میشود