تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
0

وزیر کار : رشد اقتصادی کشور بعد از یک دهه رکود از دستاوردهای دولت سیزدهم است

  • کد خبر : 11213
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۷
وزیر کار : رشد اقتصادی کشور بعد از یک دهه رکود از دستاوردهای دولت سیزدهم است
وزیر کار گفت: رشد اقتصادی کشور بعد از یک دهه رکود از دستاوردهای دولت سیزدهم است و برای امسال رشد ۶ درصدی هدفگذاری شده است.

به گزارش پایگاه خبری سلام بازار،سید صولت مرتضوی شب گذشته در جلسه کارگروه اشتغال استان کرمانشاه که در استانداری برگزار شد اظهار داشت: از تابستان سال ۱۴۰۱ تا تابستان گذشته کاهش نرخ بیکاری یک درصد بود و نرخ مشارکت اقتصادی افزایش یافته است و این کاهش بیکاری و افزایش نرخ مشارکت بیانگر رشد اقتصادی است.

وی عنوان کرد: رشد اقتصادی بعد از یک دهه رکود از دستاورد‌های مهم اقتصادی دولت است؛ به طوری که در سال ۱۴۰۰ حدود ۳.۵ درصد و در سال گذشته ۳.۲۵ درصد افزایش یافته و برای امسال نیز نیز رشد اقتصادی ۶ درصدی هدفگذاری شده است.

مرتضوی با بیان اینکه رشد اقتصادی در حوزه نفت نیز ۱۶.۵ درصد بوده که کم‌سابقه بوده است گفت: در پاسخ به این سوال که درآمد حاصل از رشد اقتصاد نفتی کجا رفته باید بگوییم که در بودجه سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰۰ همت کسری داشتیم، تا پایان سال ۱۳۹۹ و ۶ ماهه ۱۴۰۰ حدود ۵۰۰ همت اوراق مشارکت به سررسید پایان سال ۱۴۰۴ داده شده بود و به علاوه بسیاری از صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری دچار کسری بودند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به مهار تورم افزود: تورم وارد کانال ۳۹ تا ۳۸ درصد شده و برای سال آینده نیز هدفگذاری تورم ۲۹ درصدی را داریم.

مرتضوی با بیان اینکه کاهش نرخ بیکاری نیز از مهمترین دستاورد‌های دولت است گفت: بعد از دو دهه نرخ بیکاری کشور وارد کانال هفت درصد شد به طوری که از پایان تابستان ۱۴۰۱ تا پایان تابستان ۱۴۰۲ حدود ۹۰۷ هزار شغل خالص در کشور ایجاد شده و این یعنی مجموع اشتغالی که در این مدت ایجاد شده بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار مورد بوده است.

وی بیان کرد: افزایش ۰.۶ درصدی نرخ مشارکت، کاهش ۱.۲ درصدی نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان، کاهش ۱.۸ درصدی نرخ بیکاری زنان و افرایش اشتغال تمام وقت نیز از دیگر آمار‌های امیدوارکننده یکسال اخیر در حوزه اشتغال است.

مرتضوی افزود: این کاهش نرخ بیکاری مبتنی بر آمار بانک مرکزی و مرکز آمار ایران بوده و افزایش نرخ بیمه اجباری سند پشتیبان این کاهش نرخ بیکاری است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اینکه در دو سال گذشته و هر سال ۶۳۰ تا ۶۴۰ هزار بیمه شده اجباری افزایش یافته که اگر این افزایش تعداد بیمه شده نبود برای پرداخت حقوق و مستمری ۶ ماهه امسال زمین‌گیر می‌شدیم، اما با این افزایش بیمه شدگان ریالی از جایی قرض نگرفتیم.

وی با بیان اینکه کاهش وابستگی اقتصاد کشور به دلار از دیگر دستاورد‌های دولت بود که سبب شد اقتصاد کشور از شرطی بودن خارج شود عنوان کرد: اگر فجایای غزه و شاخ و شانه کشیدن غرب در هر دولت دیگری بود اکنون شاهد بالا و پایین رفتن سینوسی اقتصاد بودیم، اما اکنون با وجود همه این موارد، تلاطمی در اقتصاد کشور ایجاد نشد.

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=11213
محل قرار گیری تبلیغات شما

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها