به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، سعید محمدی بیان داشت: در همین رابطه در سال ۱۴۰۰، ۶ هزار و ۳۶۸ تُن برنج، پنج هزار و ۵۴۵ تُن شکر و ۱۶۴ هزار و ۳۰۰ تُن گندم برای مصرف مردم در قم توزیع شد. این میزان در سال ۱۴۰۱ به ترتیب برای برنج ۶ هزار و ۳۰۰ تُن، شکر هفت هزار و ۹۱۹ تُن و گندم ۱۷۳ هزار و ۲۴۹ تُن بودهاست. همچنین در سال ۱۴۰۲، پنج هزار و ۳۴۰ تُن برنج، سه هزار و ۲۵۴ تُن شکر و ۱۸۰ هزار و ۹۸۸ تُن گندم در این استان توزیع گردید.
وی افزود: در سال جاری نیز روند تامین، تدارک و توزیع کالاهای اساسی برای تنظیم بازار استان و پاسخ به نیاز مردم به خوبی درجریان است و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد؛ اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم با همکاری سایر دستگاههای متولی، وضعیت موجودی کالاهای اساسی در بازار استان را به صورت مستمر رصد میکنند و بر اساس آن برنامهریزیهای لازم برای حمل و توزیع کالاهای مورد نیاز را انجام میدهند.
وی تاکید کرد: این روند کنترل و مدیریت کالاهای اساسی در خصوص گندم که عامل تامین کننده قوت غالب مردم یعنی نان است با حساسیت بیشتری دنبال میشود و ما علاوه بر خرید تضمینی گندم کشاورزان قمی مازاد نیاز استان به این محصول را از طریق واردات محصول با کیفیت از سایر نقاط تامین میکنیم.