4:22:34تاریخ : دوشنبه, ۱۵ بهمن , ۱۴۰۳ Monday, 3 February , 2025
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
2

بازگشت ۳۸۸ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال

  • کد خبر : 14021
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۲
بازگشت ۳۸۸ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال
رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه باید به دنبال مسدودکردن گلوگاه های فساد در کشور باشیم، گفت: در سال گذشته در حوزه اقدامات پیشگیرانه ۳۸۸ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال بازگشت.

به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، ذبیح‌الله خدائیان در نشست معارفه بازرس کل استان قزوین که پیش از ظهر سه‌شنبه در سالن اجتماعات اداره کل دادگستری استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: مسوولیت‌هایی که به عهده مدیران است گذرا است اما آن مسؤولیت چه کوتاه چه بلند حائز اهمیت است زیرا در آموزه‌های دینی مسؤولیت‌ها امانتی هستند که به ما سپرده می‌شود.

معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: امیرالمؤمنین (ع) خطاب به فرماندار آذربایجان می‌فرمایند که این مسؤولیت که به شما سپرده شد یک طعمه نیست بلکه این یک امانت بر گردن شماست، بنابراین ما مسؤولین باید به مسؤولیت خود به‌عنوان یک امانت نگاه کنیم.

وی افزود: زمانی ما وظیفه خود را در ارتباط با امانت ایفا می‌کنیم که از این امانت صیانت و حفاظت کنیم تا به مسؤولیت خدشه وارد نشود به این معنا که باید مسؤولیت خود را به‌خوبی انجام دهیم و در خدمت مردم باشیم.

این مسؤول با تأکید بر اینکه بهترین مردم کسی است که در خدمت خلق‌الله باشد عنوان کرد: خداوند به انسان کرامت داد و کسی که به ما مراجعه می‌کند کرامت دارد و ما باید او را تکریم کنیم.

وی ادامه داد: به کسانی که به ما مراجعه می‌کنند ارباب رجوع می‌گوئیم و این کلمه یعنی او ارباب مسؤول است حال اگر نگاه ما این‌چنین باشد نگرانی، عصبانیت و درد مردم برای ما قابل پذیرش است و اگر چنین کنیم رضایت مردم حاصل شده و سرمایه اجتماعی ارتقا پیدا می‌کند

این مسؤول با تأکید بر اینکه شعار سال اقتصادی است عنوان کرد: مسائل اجتماعی و فرهنگی مهم است اما معیشت مردم و اقتصاد مهم‌تر است و عنوان سال جاری نیز جهش تولید با مشارکت مردم است که خوشبختانه در این حوزه مردم استان قزوین پیشگام بودند.

وی با تأکید بر اینکه برای مبارزه با فساد باید امضا طلایی را حذف کنیم مطرح کرد: زمانی که افراد برای دریافت مجوزها به اشخاصی مراجعه می‌کنند گاهی این دور مجوزها بر اساس سلایق شخصی فرد انجام می‌شود و مدت‌زمان صدور مجوز در اشخاص متفاوت است که این امر ناخودآگاه سبب می‌شود تا فرد به رشوه رجوع کند تا بتواند مجوز خود را دریافت کند و اگر ما بتوانیم امضای طلایی را از افراد بگیریم از رشوه جلوگیری کرده‌ایم.

معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد شفافیت و تسهیل امور مردم به عهده ماست اگر ما وظایف خود را به‌خوبی انجام دهیم از فساد جلوگیری کرده‌ایم.

وی ادامه داد: حال اگر پس از اقدامات پیشگیری مدیران و افراد به وظایف خود عمل نکنند رسالت ما برخورد است زیرا کوتاهی در مسؤولیت ظلم به مردم است.

این مسؤول ابراز کرد: برخورد دستگاه نظارت در ابتدا هشدار و در نهایت برخورد است و کوتاهی مدیران در حوزه قانون مشمول اجحاف در حق مردم و چه بسا پارتی‌بازی نیز می‌شود.

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=14021
محل قرار گیری تبلیغات شما

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها